Blog

De vele voordelen van Quick Step laminaat

Wist je dat Quick Step laminaat een van de bekendste merken is voor laminaatvloeren? Niet voor niets is het zo populair, want deze vloeren staan bekend om hun hoge kwaliteit. Bij een laminaatvloer is het vaak zo dat de bovenlaag na verloop van tijd gaat slijten, waardoor de houtprint vervaagt. Dit ziet er niet mooi uit, en je zult dan een nieuwe vloer moeten aanschaffen. Als je echter kiest voor Quick Step laminaat van De Laminaatexpert dan zul je daar zelfs na jaren gebruik niets van merken. De toplaag is namelijk super hard, en kan wel tegen een stootje.

Quick Step laminaat is er in alle kleuren

Wat voor type houtprint je ook in gedachten hebt, het laminaat van dit merk is er in veel verschillende tinten. Het is verkrijgbaar van licht, white wash eiken tot en met een donkere, geïmpregneerde look. Wat jouw stijl dus ook is, en hoe je ook wilt dat jouw Quick Step laminaat er uitziet, alles is mogelijk. En als je bij De Laminaatexpert bestelt dan komen ze je vloer gewoon bij je thuisbezorgen. Super makkelijk, want deze pakken zijn ontzettend zwaar en daar wil je echt niet zelf mee gaan sjouwen. Sterker nog, ze kunnen de vloer zelfs voor je leggen als je dat wilt!

Zelf je laminaat leggen of laten doen?

Veel mensen vinden het helemaal niet moeilijk om laminaat te leggen. Zeker Quick Step laminaat is relatief makkelijk leggen. Er zit niet voor niets het woord ‘quick’ in de naam! Echter, het kan toch een hoop gedoe zijn en als je niet handig bent aangelegd dan is het wel zo fijn als iemand deze klus voor je uit handen neemt. Koop het daarom in deze webshop voor de All-in prijs, dan wordt het zowel bij je thuisbezorgd als voor je gelegd. Op deze manier weet je zeker dat het op de juiste manier wordt gelegd en dat de plinten goed aansluiten.

Waarom kiezen voor een laminaatvloer?

Twijfel je nog of je een laminaatvloer wilt of toch liever een vloer van echt hout? Als je het Quick Step laminaat hebt gezien dan is de keuze waarschijnlijk snel gemaakt. Dit is van zo’n goede kwaliteit, en de prints lijken zó erg op echt hout dat je het verschil haast niet ziet. Zo bespaar je een hoop geld, en heb je toch je droomvloer liggen in een houttint naar keuze.

Geef een reactie