Blog

Winter dip

Sommige van ons voelen zich prettiger tijdens de lente en zomer maanden. Dit komt meestal doordat het langer licht is en door de gezonde zonnestralen. Het is nou eenmaal een feit dat het helaas in de winter en herfst maanden meer regent en harder waait. En dit kan voor sommige mensen ervoor zorgen dat ze zich wat minder goed voelen. Het krijgen van een depressie of burn out gebeurt meestal ook tijdens de herfst of winter. Als je je minder goed in je vel voelt heb je meestal ook minder snel zin om weer de deur uit te gaan of naar je werk te gaan. Maar het is helemaal niet nodig om in deze donkere wintermaanden je niet goed te voelen want ook de herfst en de winter hebben genoeg mooie momenten. Gelukkig zijn er genoeg manieren om jezelf weer zo goed mogelijk te laten voelen.

Spirituele kant

Voor deze manier moet je wel wat spiritueel ingesteld staan en open staan voor veranderingen. Maar vandaag de dag hebben we gelukkig wel steeds meer aandacht voor ons welzijn. Yoga, meditatie, astrologie zijn een aantal voorbeelden waar velen rust en ontspanning in vinden.  In de drukke maatschappij heb je altijd wel eens een moment waarop je even helemaal niets wilt en rust wil vinden. Veel mensen zoeken ook rust en antwoorden op hun vragen bij een paragnost. Een paragnost is een persoon die door middel van helderzien toekomst kan voorspellen en energie kan lezen. Een paragnost kan je helpen met antwoorden op je vragen en inzichten meegeven hoe iets in elkaar zou kunnen steken. Ook kan een paragnost toekomst zien of bijvoorbeeld een licht werpen op jouw werksituatie, liefdesrelatie en veel meer. En door dit voor jezelf duidelijker te krijgen zal het vaak ook positief werken op je welzijn. Er zijn een aantal mediums online waarbij je in contact kunt komen met een paragnost. En het fijne is dat je er niet eens de deur voor uit hoeft! Je kunt namelijk online via de chat direct en snel antwoord op al je vragen krijgen.

Fysieke kant

Wat voor velen ook helpt is de buitenlucht in gaan. Lekker een stukje wandelen of misschien zelfs hardlopen. Het is namelijk bewezen dat fysiek bezig zijn met je lichaam een stofje in je hersenen aanmaakt die automatisch voor meer geluk en blijdschap zorgt. En tijdens de herfst periode is het ook nog is super mooi in het bos! Mooie kleuren bladeren aan de boom, paddenstoelen en kastanjes, genoeg om te zien tijdens het wandelen of hardlopen! Gezonde boslucht is ook erg gezond en van een mooie wandeling door het bos zal je dus ook ongetwijfeld opknappen!

Geef een reactie