Blog

Waar moet je badkamer over beschikken?

Als je een lekker huisje of appartement hebt, wil je dat dit over alles beschikt waar je van droomt. Oké, dat is misschien een beetje overdreven. Het is zeker niet nodig om een huis te hebben met een zwembad, een sauna, een pooltafel en een levensgrote humidor maar een huis met een beetje fijne faciliteiten is altijd fijn. Hier gaan we samen voor zorgen en we beginnen bij de badkamer. We vertellen je daarom waar je badkamer over moet beschikken. We beginnen bij een aantal standaard dingen en zullen steeds meer uitbreiden. We kunnen helaas niet ingaan op letterlijk elk element dat zich in je badkamer moet bevinden, maar we gaan ons best doen een gros van het geheel te bespreken. 

De standaard

We wilden het eerst anders doen, maar we hebben toch besloten dat we dit gaan verdelen in de ‘standaard’ en de uitbreiding daarvan. Sommige dingen, zoals tegels badkamer, heb je gewoon simpelweg nodig. Je moet deze dingen hebben anders zul je niet kunnen spreken van een badkamer. Hier hoort ook een wastafel met een kraantje bij, enkele opberglades, handdoekenrekken en natuurlijk een regendoucheset. Ook is het wellicht handig om een toilet in je badkamer te laten installeren, dit kan ook zeker geen kwaad. Probeer deze standaard zo goed mogelijk te regelen, dit komt omdat je dit het meeste zult gaan gebruiken. Als je iets het meeste gebruikt, zal dit ook het snelste gaan verslijten. Daarom dien je kwaliteit aan te schaffen, iets dat lang mee gaat. Let hier dan ook op, want het is van groot belang. 

Extraatjes

Als je je badkamer toch even naar dat volgende niveau wil tillen, dan heb je veel mogelijkheden wat betreft de extra’s. De extraatjes maken je badkamer nog nét even een stukje beter. Het zijn heuse upgrades voor de ruimte. Dit kun je realiseren met een sauna, een stoomcabine, een bubbelbad, een muziekinstallatie, led-verlichting, een grote douchecabine en ga zo maar door. De opties zijn eindeloos en liggen compleet in je eigen handen. Je kunt de opties, de extraatjes, ook wat kleinschaliger aanpakken. Dit doe je bijvoorbeeld met een kleine make-up spiegel, een mooi wastafelmeubel in een nét wat chiquer materiaal, een paar leuke planten, een mooie geïntegreerde verlichting in de spiegel en ga zo maar door. Je kunt overal vast wel een beetje kleine aanpassingen maken die toch een hoop kunnen betekenen. 

Geef een reactie