Blog

Waarom hebben vrouwen zo veel schoenen nodig?

Het blijft een vraag die veel mensen zich afvragen, waarom hebben vrouwen zo veel schoenen nodig? Het komt vaak zat voor dat vrouwen thuiskomen met nieuwe schoenen, maar dit liever niet vertellen omdat de standaardopmerking dan weer komt: “heb je überhaupt wel nieuwe schoenen nodig?” Het antwoord op deze vraag is vaak nee, maar wanneer heb je nou echt iets nodig? En daarbij, wie kan er nou genoeg schoenen hebben? Wij gaan deze vraag vandaag eens uitgebreid beantwoorden!

Soorten damesschoenen

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten damesschoenen. Dit zal waarschijnlijk ook wel meehelpen aan de hoeveelheid schoenen die een vrouw heeft. Zo zijn er sportschoenen dames, sandalen dames, sneakers dames, laarsjes, dames, ga zo maar door. En eerlijk is eerlijk, elke vrouw heeft toch in deze categorie wel een paar schoenen nodig? Zo gaat het natuurlijk ook wel erg hard.

Outfits

Vrouwen hebben veel verschillende stijlen qua outfits. Denk aan chique, stoer, comfortabel en basic. Bij al deze stijlen horen er weer verschillende schoenen. Je kunt natuurlijk geen sneakers onder een galajurk aandoen voor een speciaal evenement, of neem je middelbare school gala als voorbeeld. We leven gelukkig in een tijd waarin alles kan. Als je een fashionable lange rok aan hebt, kan je daarvoor in het dagelijkse leven makkelijk sneakers of een stoer laarsje onder dragen. Wat dat betreft is steeds meer mogelijk en kan je echt puur combineren op hoe jij dat leuk vindt. We zien tegenwoordig combinaties uit jaren geleden, of juist combinaties die we echt nog nooit voorbij hebben zien komen. Dat is het mooie aan mode. Er zijn geen regels voor. Je maakt je eigen regels!

Standaard schoenen

Er zijn een paar schoenen die een vrouw standaard in haar kledingkast moet hebben. Denk aan een goede sneaker. Je kunt hier afstanden op lopen waar je bang van wordt en dit is dus echt een must in je kledingkast. De sneaker combineer je ook op je luie zondag met je oversized joggingbroek om naar de supermarkt te gaan voor chips en ongezond kater voedsel. Dan, een zwarte pump. Dit is onmisbaar voor een vrouw. De standaard zwarte pump kan alledaags gecombineerd worden onder een spijkerbroek, maar ook in het uitgaansleven natuurlijk. Dan, de badslippers. Dit is iets wat de laatste tijd opeens weer hip is geworden. Wij vrouwen dragen het uiteraard niet omdat het hip is, maar puur omdat het super functioneel is. Sokken aan, slippers aan en gaan met die banaan.

Geef een reactie